Annons
Annons
Komponenter | 28 januari 2004

ACTE i avtal med Conexant

ACTE och Conexant har skrivit på avtal för de nordiska ACTE-bolagen.
Conexant är det nya namnet på f.d Rockwell Semicondutor. Med deras huvudprodukter som är kommunikationskretsar och modemchip kompletterar de ACTE AB's nuvarande produktsortiment av kommunikationsprodukter.

Conexant Systems, Inc. är en världsomfattande leverantör inom halvledarlösningar för applikationer inom kommunikation. Conexant bildades som ett fristående bolagi januari 1999 efter att Rockwell International Corp. sålde av verksamheten Rockwell Semiconductor System till aktiägarna. Huvudprodukterna innefattar ADSL, kabelmodem, processorer för nätverk, komponenter för digitalboxar audio/video enkoder/dekoder, MPEG. Conexant Systems Inc. är ett "fabless" halvledarföretag och har ungefär 1500 anställda. Företaget har sitt huvudkvarter i Newport Beach, California.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Läs även
Visa fler nyheter
2018-10-15 11:45 V11.5.4-1