Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 29 januari 2004

Ny Blackfin-processorserie

Analog Devices lanserar Blackfin-processorserie för bÀrbara, bilburna och nÀtverksuppkopplade nöjestillÀmpningar.
Med en ny serie Blackfin-processorer för de snabbast vÀxande marknaderna tillkÀnnager Analog Devices, Inc. sina planer för halvledarmarknaden för digitala nöjestillÀmpningar, dÀr skalbarhet, bÀrbarhet och anslutningsmöjlighet Àr avgörande faktorer.

I syfte att uppfylla mÄlsÀttningarna delar företaget upp sitt omfattande utbud av Blackfin-kretsar, dÀr ljud- och bildbehandlingsresurser i DSP-enheter och mediaprocessorer kombineras med RISC-mikroprocessorers programmerbarhet. Under det första kvartalet lanserar ADI ocksÄ tvÄ nya Blackfin-processorer: modellen ADSP-BF561, som har dubbla kÀrnor och stöd för standard- och hd-video (high-definition) och 750 MHz-modellen ADSP-BF533, som lÀmpar sig för t.ex. digitalkameror, bÀrbara mediaspelare, nÀtverksanslutna mediaenheter, data- och medianÀtportar, IP-digitalboxar, trÄdlösa 2,5G- och 3G-handenheter samt infotainment- och sÀkerhetssystem i bilar.

Enligt en nyligen publicerad Forward Concepts-studie, Àr marknaden för inbÀddade DSP-produkter vÀrd 10,4 miljarder US$, och snabbt vÀxande. För den marknaden Àr ADI:s Blackfin-processorer avsedda.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2