Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 04 mars 2004

Rohde & Schwarz till Elektronikbolaget

Tidningen Elektronik i Norden skriver att Rohde & Schwarz kommer att sälja sina test och mätinstrument som ligger på en nivå under cirka 100.000 kronor via distributörer i olika länder.
I Sverige har Elektronikbolaget AB utsetts till distributör. Rhode & Schwarz valde Elektronikbolaget på basis av rekommendationer. Detta enligt ett centralt fattat beslut från Rohde & Schwarz. Elektronikbolaget säljer Rohde & Schwarz Smartinstruments: Arbitrarygenerator, Spektrumanalysator och Signalgenerator.

ElektronikBolaget AB startade 1990 som ett distributionsföretag för elektroniska mätinstrument. Huvudkontoret ligger på Södermalm i Stockholm. Man har även ett regionskontor i Göteborg. De produkter som distribueras kommer i första hand från Tektronix, TTi, Hitachi, Leader, Dataman, Topward, Rover, Raytek, Promax och Escort.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1