Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 08 mars 2004

PartnerTech ökar på SWE-DISH

100 miljoner kronor årligen i ny order för PartnerTech.
Kontraktstillverkaren PartnerTech och SWE-DISH Satellite Systems, leverantör av mobil satellitkommunikationsutrustning, har signerat en avsiktsförklaring om att inleda ett större strategiskt partnerskap. Det nya outsourcinguppdraget från SWE-DISH är värt cirka 100 miljoner kronor i årsvolym under tre år för PartnerTech.

Det gäller produktutveckling, industrialisering, tillverkning och förvaltning av ytterligare ett antal produktfamiljer inom området mobil satellitkommunikationsutrustning.

– Vårt samarbete med PartnerTech som inleddes under sensommaren 2003 har utvecklats mycket väl, säger Lars Jehrlander, VD för SWE-DISH. Därför känns det både naturligt och strategiskt riktigt för oss att fördjupa relationen. Vår bedömning är att vi med PartnerTech som integrerad partner kommer att öka konkurrenskraften.

– Att arbeta med produkter som är världsledande ur ett teknologiskt och industriellt perspektiv är både utmanande och utvecklande, säger Mikael Jonson, VD för PartnerTech. Genom att SWE-DISH ger oss förtroende att använda hela vårt register från utveckling till förvaltning, skapas också förutsättningar för ännu mer attraktiva lösningar.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1