Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 08 mars 2004

PartnerTech ökar på SWE-DISH

100 miljoner kronor årligen i ny order för PartnerTech.
Kontraktstillverkaren PartnerTech och SWE-DISH Satellite Systems, leverantör av mobil satellitkommunikationsutrustning, har signerat en avsiktsförklaring om att inleda ett större strategiskt partnerskap. Det nya outsourcinguppdraget från SWE-DISH är värt cirka 100 miljoner kronor i årsvolym under tre år för PartnerTech.

Det gäller produktutveckling, industrialisering, tillverkning och förvaltning av ytterligare ett antal produktfamiljer inom området mobil satellitkommunikationsutrustning.

– Vårt samarbete med PartnerTech som inleddes under sensommaren 2003 har utvecklats mycket väl, säger Lars Jehrlander, VD för SWE-DISH. Därför känns det både naturligt och strategiskt riktigt för oss att fördjupa relationen. Vår bedömning är att vi med PartnerTech som integrerad partner kommer att öka konkurrenskraften.

– Att arbeta med produkter som är världsledande ur ett teknologiskt och industriellt perspektiv är både utmanande och utvecklande, säger Mikael Jonson, VD för PartnerTech. Genom att SWE-DISH ger oss förtroende att använda hela vårt register från utveckling till förvaltning, skapas också förutsättningar för ännu mer attraktiva lösningar.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1