Annons
Annons
Elektronikproduktion | 09 mars 2004

Kitron i avtal med Gunnebo

Kitron ASA och Gunnebo Safe-Pay har tecknat ett avtal om ett tillverkning värt 200-300 miljoner norska kronor.
Avtalet gäller en kontantbetalningsautomat, där Kitron ska leverera sedelhanteringssystemet för alla typer av butiker.Produkten består av totalt sex olika moduler som kan levereras i olika kombinationer, för att ge kunden ett skräddarsytt system. Kitron har ansvar för utveckling, sourcing av komponenter och industrialisering. Efter utveckling och industrialisering kommer Kitron och Gunnebo Safe-Pay AB att ingå exklusiva treåriga produktionsavtal för de enskilda modulerna. Värdet på leveranserna från Kitron förväntas uppgå till totalt 200-300 miljoner norska kronor under den treåriga avtalsperioden. De första modulerna har redan installerats och tagits i bruk i Norge, Sverige och Danmark.

Genom Kitrons dotterbolag i Flen i Sverige har man utnyttjat intern specialkompetens inom betalningsautomater för att utveckla en helt ny lösning.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2