Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 16 mars 2004

Gerd Levin-Nygren blir Årets Chef

NOTE Torsbys vd, Gerd Levin-Nygren har av tidningen Chef utsett till Ärets chef. Gerd har uppmÀrksammats för att hon genom sitt empatiska ledarskap förÀndrat Torsbyfabrikens rykte.
Gerd Levin-Nygrens dagliga arbete Àr att leda NOTE Torsbys fabrik med 130 anstÀllda. DÀr börjande hon pÄ lagret för 32 Är sedan och har sedan dess arbetat sig upp till toppen. Hon Àr mycket involverad i försÀljningsarbetet och en uppskattad motpart i en mycket mansdominerad bransch.

– Det kĂ€nns bĂ„de hedrande och roligt att bli vald till Årets Chef, sĂ€ger Gerd. Naturligtvis Ă€r det en stor Ă€ra för mig men ocksĂ„ roligt för hela NOTE-koncernen, eftersom vi Ă€r ett av de fĂ„ framgĂ„ngsrika företagen i en bransch som har haft det tufft. Mitt mĂ„l som chef Ă€r att ha nöjda kunder samtidigt som jag har personalen med mig, och med den hĂ€r utmĂ€rkelsen kĂ€nns det som jag lyckats, avslutar Gerd.

UtmĂ€rkelsen Årets Chef delas ut under Kompetensgalan pĂ„ Berns Salonger i Stockholm tisdagen den 16 mars och juryns motivering lyder: ”Årets Chef kombinerar en stark kĂ€nsla för den egna orten med förmĂ„gan att stĂ€lla krav pĂ„ resultat i en globaliserad och hĂ„rt konkurrensutsatt bransch. Genom ett ledarskap prĂ€glat av mĂ€nniskokĂ€nnedom, lyhördhet och beslutskraft visar Årets Chef vĂ€gen till attraktiva jobb, tillvĂ€xt och framtidshopp i glesbygden.”
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2