Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 22 mars 2004

Aeroflex till Saven

Aeroflex representeras i Sverige numera av Saven Hitech AB för test- och mÀtprodukter. Produkterna Àr bl a radiotestare, spektrumanalysatorer och generatorer.
Aeroflex, som utvecklar och tillverkar automatiserade testlösningar och mikroelektronik för marknader inom försvarsindustrin, rymdfart och bredbandskommunikation har under hösten köpt en avdelning för RF-produkter av Racal i england. Man har Àven tidigare övertagit IFR som för nÄgra Är sedan köpte Marconis mÀtinstrumentavdelning. Senaste företagsförvÀrvet Àr Celerity Systems frÄn L-3 Communications Corp. med en köpeskilling pÄ 10,25 miljoner dollar. Holmgren, VD för Saven Hitech AB sÀger, till Elektronik i norden, att man Àr mycket nöjd med Aeroflexs test- och mÀtlösningar. Med de nya produkterna tÀcker man in en mÀngd applikationsomrÄden för kunder som behöver generera och mÀta signaler frÄn DC till 50 GHz.

Saven Hitech AB, med 22 anstÀllda i Stockholm och Oslo och en omsÀttning pÄ ca 70 miljoner, Àr uppdelad i tre omrÄden: Test och mÀt, vetenskapliga tillÀmpningar och teknikdatorer.
Annons
Annons
Annons
Annons
LÀs Àven
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2