Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 23 mars 2004

MYDATA får order av NOTE

MYDATA Automation levererar i dagarna NOTEs femte nya ytmonteringslina pÄ ett Är. Linan levereras till NOTE Nyköping-SkÀnninge.
Linan Àr bland annat bestyckad med den senaste versionen av komponentmatarsystemet Agilis LM, som Àr anpassad Àven för 12 och 16 mm breda komponenttejper.

NOTE Àr en av MYDATAs nyckelkunder och i fabrikerna i Lund, Torsby och SkÀnninge finns enbart ytmonteringslinor frÄn företaget. Ytmonteringsmaskinerna frÄn MYDATA Àr ocksÄ viktiga bestÄndsdelar pÄ NOTE Lab, som finns pÄ koncernens samtliga fabriker.

– En av fördelarna med att ha samma mĂ€rke för ytmontering Ă€r att vi fĂ„r stora möjligheter att anpassa produktionen efter behov. Vi kan till exempel vid toppar lĂ€tt flytta produktion frĂ„n den ena fabriken till den andra. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt kan vi vara precis sĂ„ flexibla och snabba som vĂ„ra kunder krĂ€ver av oss, berĂ€ttar Peter Jansson, produktionsdirektör för NOTE. – Vi har kommit till en bra helhetslösning som Ă€ven inkluderar löpande utbildning, sĂ€ger Peter

Avtalet mellan NOTE och MYDATA Àr flerÄrigt och innebÀr ett samarbete bÄde vad gÀller teknikutveckling och leveranser.
– VĂ„ra ytmonteringslinor passar vĂ€ldigt bra för NOTE Lab och för kortare produktserier med krav pĂ„ snabba stĂ€lltider. NOTE-koncernen Ă€r inne i ett expansivt skede och det kĂ€nns vĂ€ldigt bra att fĂ„ vara en del av expansionen, sĂ€ger Thomas Lindström, Corporate Account Manager, MYDATA Automation.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1