Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 29 mars 2004

Rekordresultat för HMS

HMS Networks AB i Halmstad ökade sin försäljning under 2003 med 20% till 114,2 Mkr.
Rörelseresultatet blev det bästa i företagets historia och uppgick till 16,1 miljoner kronor. Antalet levererade AnyBus nätverkskort passerade under året 200000 enheter som finns installerade i automatiossystem över hela världen.

”Mer än 400 företag över hela världen använder nu våra AnyBus nätverkkort som inbyggda system i sina automationsprodukter. Volymen passerade under förra året 100 miljoner kronor per år och det börjar ge skalfördelar. Framgångsrika förbättringar i vår fabrik i Halmstad har gett en produktivitetsökning på hela 50% som bidrar till resultatförbättringen”, säger Nicolas Hassbjer VD för HMS Networks.

HMS är utsett till Årets elektronikföretag i Sverige av Elektronikindustriföreningen och tidningen Elektronik i Norden. Företaget tog också en topposition på Ahrens och Svenska Dagbladets Maratonlista över Sveriges snabbast växande företag.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2