Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 02 april 2004

Tyco utser Arrow till Europadistributör

Tyco Electronics har utsett Arrow Electronics till 2003-Ärs Europadistributör. Titeln speglar en utomordentlig försÀljningstillvÀxt och skapandet av ny efterfrÄgan.
FramgÄngsrika Tyco Electronics distributionspartners mÄste har förmÄga att utveckla nya kunder, vilket tillsammans med en stark lagerposition gör det möjligt för dem att ge överlÀgsen service, kommenterar Richard Jangeborg, Tyco Electronics försÀljningschef i Sverige och nordisk distributionschef.

Arrow har gjort bra ifrÄn sig för oss i hela Europa, sÀrskilt i Nordeuropa, Frankrike, Tyskland och Italien, och har större lager av Tyco Electronics-produkter och fler av vÄra varumÀrken Àn nÄgon annan Tyco Electronics-distributör. Dessutom innebÀr Arrows enorma marknadspenetrering och försÀljningsnÀt att de kan erbjuda kunderna utmÀrkt tekniksupport och produktstöd, fortsÀtter han.

Tyco Electronics Ă€r en mycket viktig leverantör för Arrow. Vi har samarbetat lĂ€nge med dem, vilket har lett till ett mycket öppet och Ă€rligt förhĂ„llande mellan vĂ„ra tvĂ„ företag, som gör att vi kan diskutera problem och utmaningar, tillĂ€gger Karl-Johan Lier, Arrow Nordics vd. Detta har bidragit till den starka tillvĂ€xt som vi Ă„tnjöt under 2003, och vi kĂ€nner oss hedrade att bli valda till Tyco Electronics Europadistributör 2003. Liknande titlar har tilldelats Arrow i Italien för Sydeuropa och i Tyskland för Centraleuropa, för att tillsammans bilda titeln “Europadistributör 2003”. Dessa kompletterar titeln som gavs i Sverige för Nordeuropa.

PÄ bilden syns frÄn vÀnster Gitte Hammeken - Marketing Manager Connectors (Arrow Northern Europe), Gerard Lawrenz - European Distribution Manager (Tyco), Karl Johan Lier - Nordic Managing Director (Arrow), Rickard Jangeborg - Nordic Distribution Sales Manager (Tyco), Jorn Hemminghytt - Key Account Manager (Tyco).
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1