Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 13 april 2004

Precisionsomvandlare med ARM7-kärna

Genom att bÀdda in analog precisionsteknik med digitala programmeringsfunktioner i en gemensam krets siktar Analog Devices, Inc. pÄ att ge förutsÀttningar för förenklade kontroll- och övervakningstillÀmpningar.
Exempel pÄ detta Àr sensorer för produktionsautomation, sÀndare i fiberoptiska nÀtverk och styrelektronik för bilchassin. De analoga mikrokontrollerna integrerar en 32-bitars RISC-processorkÀrna med precisionsdataomvandlingsteknik som har stöd för 12-bitars analog-till-digital-omvandling med upp till 16 kanaler och för upp till fyra 12-bitars digital-till-analog-omvandlare.

"Vi ser en stark efterfrĂ„gan hos vĂ„ra kunder pĂ„ dataomvandlare med höga prestanda och inbĂ€ddad processorkraft," sĂ€ger Mike Britchfield, chef för produktlinjen precisionsomvandlare, Analog Devices. ”I takt med att kraven pĂ„ prestanda, storlek och effekt blir allt mer stringenta, gĂ„r kunderna över till integrerade produkter, inklusive precisionsomvandlare och kraftfulla MCU-enheter som ARM7-familjen.”

ADuC702x-familjen analoga mikrokontroller med ARM7-baserad programmerbarhet, ingÄr i Analog Devices portfölj av 8052-baserade lösningar, ocksÄ kÀnda som MicroConverter-enheter.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1