Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 17 augusti 2004

NOTE i samarbete med Gunnebo

NOTE AB har valts till strategisk partner av sÀkerhetsföretaget Gunnebo AB. Avtalet innebÀr att NOTE kommer att börja konsolidera merparten av Gunnebos behov av elektronikkomponenter.
Gunnebos Jan van Leersum, senior vice president of Group Purchasing, har fÄtt uppdraget att inledningsvis samordna en betydande del av inköpen inom Gunnebos olika divisioner. - Vi har beslutat att fokusera pÄ nÄgra fÄ specifika omrÄden. Elektronik Àr ett omrÄde dÀr stora synergieffekter kan uppnÄs som jag ser det. VÄr uppgift Àr att hitta leverantörer som lever upp till vÄra behov och krav, sÀger Jan van Leersum. - En genomgÄng av vÄr inköpsprocess kommer att hjÀlpa oss uppnÄ högre kvalitet, kortare ledtider och bÀttre priser.

- Att Gunnebo har valt oss som strategisk partner Àr ytterligare ett steg i internationa-liseringen av NOTE, berÀttar NOTEs Koncernchef Erik Stenfors. - Gunnebo Àr ett företag med ett utomordentligt gott rykte, och en ny kund för oss. Vi ser fram emot ett nÀra samarbete med dem.

Gunnebo Àr en internationell sÀkerhetskoncern med 110 företag i 32 lÀnder. Dessutom har koncernen försÀljning pÄ ytterligare 100 marknader via agenter och distributörer. Gunnebos sÀkerhetsprodukter bestÄr huvudsakligen av brand- och inbrottsskyddade kassaskÄp, sÀkerhetsprodukter för banker och kontanthantering, elektroniska sÀkerhetssystem, brandskydd, utrustning för passerings- och behörighetskontroll, alarmcenter samt utrustning för yttre och inre omrÄdesskydd. Gunnebo Engineering har en ledande position inom yftprodukter och fÀstsystem för bygg- och industrisektorn.
Annons
Annons
Annons
Annons
LÀs Àven
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2