Annons
Annons
Elektronikproduktion | 18 augusti 2004

NOTE får stororder från Ritzenthaler

Den svenska elektroniktillverkaren NOTE har tecknat en order initialt värd 70 miljoner SEK per år med Ritzenthaler - ett företag i Gunnebo-koncernen.
Avtalet gäller produktion och utveckling av avancerade säkerhetslösningar inom passeringskontroll och videoövervakning, så kallad CCTV (Closed Circuit TV).

- Ritzenthaler är ett dotterföretag inom Gunnebo-koncernen. Det här är ett viktigt steg i det strategiska samarbete som nyligen etablerats mellan NOTE och Gunnebo, säger NOTEs Koncernchef Erik Stenfors. - Affären innebär att NOTE nu tar ytterligare ett viktigt steg ut i Europa.

Ritzenthaler har arbetat med säkerhetsprodukter i över 20 år. Verksamheten bedrivs runt om i Europa med störst närvaro i Frankrike, Spanien, Tyskland och Nederländerna. Viktiga Ritzenthaler-produkter idag inkluderar integrerade lösningar för passerings- och behörighetskontroll, inbrottsalarm och system för videoövervakning.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2