Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 19 augusti 2004

Order kring elmätare till Flex

Karlshamns Energi har beslutat att fjÀrravlÀsa samtliga sina cirka 8000 elmÀtare och 500 fjÀrrvÀrmemÀtare. Vald systemleverantör Àr SVM North Node/MiLAB och installatör Àr Flextronics Network Services.
- Det krÀvs en resursstark, erfaren och flexibel organisation för att klara av ett installationsÄtagande av det hÀr slaget, sÀger Mats Svensson, projektledare SVM North Node/MiLAB. Vi vet att Flextronics Network Services uppfyller kraven och vi ser fram emot ett nÀra samarbete under nÄgra intensiva Är tillsammans med Karlshamn Energi och Flextronics Network Services.

SVM North Node/MiLAB Àr en av de ledande aktörerna pÄ AMR marknaden och bolaget har pÄ kort tid vunnit flera viktiga upphandlingar. Projektet i Karlshamn har berÀknad start i oktober och skall vara klart 2006.

- Vi Àr mycket glada över att SVM North Node / Milab ger oss fortsatt förtroende och dÀrmed en Ànnu starkare stÀllning kring avlÀsning av elmÀtare - ett segment som kommer att vÀxa stort framöver, sÀger Leif Svensson, Flextronics Network Services.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2