Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 19 augusti 2004

Order kring elmätare till Flex

Karlshamns Energi har beslutat att fjärravläsa samtliga sina cirka 8000 elmätare och 500 fjärrvärmemätare. Vald systemleverantör är SVM North Node/MiLAB och installatör är Flextronics Network Services.
- Det krävs en resursstark, erfaren och flexibel organisation för att klara av ett installationsåtagande av det här slaget, säger Mats Svensson, projektledare SVM North Node/MiLAB. Vi vet att Flextronics Network Services uppfyller kraven och vi ser fram emot ett nära samarbete under några intensiva år tillsammans med Karlshamn Energi och Flextronics Network Services.

SVM North Node/MiLAB är en av de ledande aktörerna på AMR marknaden och bolaget har på kort tid vunnit flera viktiga upphandlingar. Projektet i Karlshamn har beräknad start i oktober och skall vara klart 2006.

- Vi är mycket glada över att SVM North Node / Milab ger oss fortsatt förtroende och därmed en ännu starkare ställning kring avläsning av elmätare - ett segment som kommer att växa stort framöver, säger Leif Svensson, Flextronics Network Services.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1