Annons
Annons
Komponenter | 20 augusti 2004

Ny chans för Thin Films plastminne

Trots att Thin Films norska ägare Opticom varslat all personal om uppsägning och sagt sig vilja lägga ner utvecklingslaboratoriet i Linköping så drivs verksamheten vidare, skriver Ny Teknik.
”Vi gjorde ett avtal med de fackliga organisationerna om att det är 21 personer som får sluta och 22 som får stanna, säger Erling Svela” finansdirektör på Opticom och medlem i det svenska bolagets styrelse, till Ny Teknik.

”Verksamheten hänger på en skör tråd. Men det finns en positiv framtidstro bland personalen på det man gör, men en mer blandad tro på om företaget ska klara att dra in pengar”, säger Mikael Wittbäck hos Civilingenjörsförbundet, till Ny Teknik.

Personalen som jobbar kvar arbetar med vissa mindre leveranser till Intel och med att se om det finns möjligheter för tekniken på andra områden.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2