Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 26 augusti 2004

Svennis klippte bandet

NOTEs nya produktionsanlÀggning i Torsby har nu invigts av fotbollsledaren
Sven-Göran Eriksson. Fabriken Àr en av Europas modernaste med en fabrikslayout anpassad till NOTEs Excellence-koncept.
PÄ torsdag eftermiddag den 26 augusti klippte Sven-Göran Eriksson - förbundskapten för Englands fotbollslandslag - bandet till NOTEs nya produktionsanlÀggning i Torsby. Fabriken som har en yta pÄ 4 500 kvm, bygger pÄ ett industriellt nytÀnkande med stark hightech profil. I invigningen deltog, förutom Sven-Göran Eriksson och representanter för NOTE, Àven Landshövdingen i VÀrmland Eva Eriksson och KommunalrÄdet i Torsby HÄkan Laack.

"Med den hÀr produktionsanlÀggningen Àr NOTE vÀl rustad för kommande utmaningar i en högkonjunktur", sÀger Erik Stenfors, Koncernchef för NOTE. "Vi Àr naturligtvis ocksÄ vÀldigt tacksamma för att Sven-Göran, som har mÄnga band till Torsby, engagerat sig i fabriksinvigningen"

"Vi har i Torsby en inriktning mot elektronik i tuffa miljöer", sÀger Gerd Levin-Nygren, VD för NOTE Torsby. "Det vill sÀga elektronik som sitter i produkter som utsÀtts för vibrationer, fukt, extrema temperaturer, etc. Tillverkningskompetens inom detta omrÄde Àr viktigt för mÄnga produktutvecklande bolag i Sverige".

Drygt 200 inbjudna gÀster hade samlats för ceremonin. I sina anföranden betonade Landshövdingen Eva Eriksson och KommunalrÄdet HÄkan Laack att satsningen Àr viktig för lÀnet och för kommunen, inte minst genom det nytÀnkande som ligger bakom den nya fabriken.

Efter invigningen hölls en utfrĂ„gning pĂ„ temat ledarskap. I panelen satt Sven-Göran Eriksson och Gerd Levin-Nygren, som tidigare i Ă„r utsetts till Årets Chef. Eftermiddagen avslutades med fabriksvisning och bankett.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2