Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 27 augusti 2004

HGL Ronneby blir Orbit One

Kontraktstillverkaren HGL i Ronneby byter namn. FrÄn och med den första september heter företaget Orbit One AB.
– Namnbytet Ă€r ett naturligt steg i den offensiva satsning som nu sker inom Orbit One, berĂ€ttar VD och delĂ€gare Christer Malm. För ett Ă„r sedan genomfördes en MBO (Management Buy Out) dĂ„ VD Christer Malm och Ekonomichef Mats Johansson köpte ut företaget frĂ„n de tidigare Ă€garna. DĂ„ lades Ă€ven grunden till den framtida strategin för företaget, en strategi som bland annat inkluderar en helt ny fabrik i Ryssland.

– Med det nya namnet gĂ„r vi nu in i en ny fas med offensiva satsningar inom bĂ„de marknadsföring och tillverkning. Med vĂ„rt nya namn och vĂ„r nya grafiska profil kommer vi synas mycket framöver, bland annat genom uppstarten av en helt ny och mycket konkurrenskraftig fabrik i Ryssland, en fabrik som gör att vi kommer stĂ„ vĂ€l rustade att möta konkurrensen i framtiden, avslutar VD Christer Malm.

Orbit One Àr specialiserade pÄ kretskort och förpackad elektronik för bÄde lÄg- och högvolymsproduktion och fokuserar pÄ den nordiska marknaden. Tillverkningsenheter finns i Ronneby och i Ryssland. Företaget Àr med sina 40 Är i branschen en av de mest erfarna kontraktstillverkarna pÄ den svenska marknaden. Kompetensen har byggts upp successivt sedan 1960-talet och företaget har tidigare tillhört företag som Ericsson, Nokia och ICL. Idag Àgs företaget av VD Christer Malm och Ekonomichef Mats Johansson.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2