Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 07 september 2004

Memec Insight distribuerar åt Nordic

Nordic Semiconductor ASA meddelar att Memec Insight har blivit knuten som deras distributionspartner i Europa, vilket avsevÀrt kommer att stÀrka Nordics nÀrvaro i Europa.
FörsÀljningen av Nordic Semiconductors standardkomponenter, med deras 2.4GHz-komponenter i spetsen, ökade förra Äret. För att frÀmja deras försÀljning av standardkomponenter i Europa fokuserar nu Nordic pÄ deras försÀljningsnÀtverk. "Memec Insight har etablerat sig som en ledande, global halvledardistributör med kraftigt efterfrÄganskapande utvecklingsmöjligheter och ett vÀsentligt försÀljningsnÀtverk. VÄra standardkomponenter passar perfekt in i deras produktportfölj." SÀger Svein-Egil Nielsen, försÀljnings- och marknadschef pÄ Nordic Semiconductor.

För att hÄlla i den goda försÀljningstrenden av standardkomponenter förbÀttrar nu Nordic sin distribution i Europa. Efter tvÄ framgÄngsrika Är med utnyttjande av ett distributionsavtal med Memec Unique i Sydostasien har Nordic goda skÀl till att expandera deras försÀljningsnÀtverk i avtal med Memec Insight, ett systerföretag till Memec Unique i Europa.
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2