Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 07 september 2004

Memec Insight distribuerar åt Nordic

Nordic Semiconductor ASA meddelar att Memec Insight har blivit knuten som deras distributionspartner i Europa, vilket avsevärt kommer att stärka Nordics närvaro i Europa.
Försäljningen av Nordic Semiconductors standardkomponenter, med deras 2.4GHz-komponenter i spetsen, ökade förra året. För att främja deras försäljning av standardkomponenter i Europa fokuserar nu Nordic på deras försäljningsnätverk. "Memec Insight har etablerat sig som en ledande, global halvledardistributör med kraftigt efterfråganskapande utvecklingsmöjligheter och ett väsentligt försäljningsnätverk. Våra standardkomponenter passar perfekt in i deras produktportfölj." Säger Svein-Egil Nielsen, försäljnings- och marknadschef på Nordic Semiconductor.

För att hålla i den goda försäljningstrenden av standardkomponenter förbättrar nu Nordic sin distribution i Europa. Efter två framgångsrika år med utnyttjande av ett distributionsavtal med Memec Unique i Sydostasien har Nordic goda skäl till att expandera deras försäljningsnätverk i avtal med Memec Insight, ett systerföretag till Memec Unique i Europa.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-19 10:20 V10.9.5-1