Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 10 september 2004

i3 och Siemens levererar digital-TV-lösning

Kista-företaget i3 micro technology och Siemens har tillsammans tagit hem en affÀr frÄn belgiska teleoperatören Belgacom. Siemens kommer i en pilotinstallation av iDTV (interactive Digital Television) att anvÀnda i3 micros set-top-boxar.
i3 micro technology ha ingÄtt avtal med Siemens om att leverera den nylanserade set top-boxen Mood 300 som en del av Siemens lösning för Belgacom. Belgacom har bestÀllt ett testprojekt, en sÄ kallad pilotinstallation, av en lösning för interaktiv digital-TV. Belgacom Àr den ledande leverantören av bredbandstjÀnster i Belgien. Belgacoms Broadway-projekt syftar till att leverera nya typer av tjÀnster över ADSL och DSL.

Belgacom kommer att erbjuda kunderna digital TV, elektronisk TV-guide, videoinspelning, avancerad text-TV, interaktiv TV samt möjligheter till video-on-demand och e-handel. Vidare kommer abonnenterna Àven att kunna surfa pÄ internet och hantera e-post via TV. i3 Micro Mood 300 Àr en multimedia-gateway som hanterar dubbla informationsströmmar vilket gör det möjligt att se olika program pÄ olika TV-apparater i ett hushÄll.

Med början i november 2004 kommer Belgacoms iDTV-projekt att testas av ett tusental abonnenter i omrÄden kring Gent, Bryssel och LiÚge.
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1