Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 10 september 2004

i3 och Siemens levererar digital-TV-lösning

Kista-företaget i3 micro technology och Siemens har tillsammans tagit hem en affär från belgiska teleoperatören Belgacom. Siemens kommer i en pilotinstallation av iDTV (interactive Digital Television) att använda i3 micros set-top-boxar.
i3 micro technology ha ingått avtal med Siemens om att leverera den nylanserade set top-boxen Mood 300 som en del av Siemens lösning för Belgacom. Belgacom har beställt ett testprojekt, en så kallad pilotinstallation, av en lösning för interaktiv digital-TV. Belgacom är den ledande leverantören av bredbandstjänster i Belgien. Belgacoms Broadway-projekt syftar till att leverera nya typer av tjänster över ADSL och DSL.

Belgacom kommer att erbjuda kunderna digital TV, elektronisk TV-guide, videoinspelning, avancerad text-TV, interaktiv TV samt möjligheter till video-on-demand och e-handel. Vidare kommer abonnenterna även att kunna surfa på internet och hantera e-post via TV. i3 Micro Mood 300 är en multimedia-gateway som hanterar dubbla informationsströmmar vilket gör det möjligt att se olika program på olika TV-apparater i ett hushåll.

Med början i november 2004 kommer Belgacoms iDTV-projekt att testas av ett tusental abonnenter i områden kring Gent, Bryssel och Liège.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-17 15:35 V10.9.3-2