Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 14 september 2004

LEAB får order av Nordic Alarm

SĂ€kerhetsföretaget Nordic Alarm – med kunder som Svenska Försvaret, Polismyndigheten, McDonalds, Shell m fl – vĂ€ljer LEAB LövĂ„nger Elektronik AB, som ny tillverkare för sin nya spetsprodukt Nordic SmartBox.
PÄ LEAB ser man samarbetet med Nordic Alarm som mycket viktigt och strategiskt för framtiden.
- Vi har verkat inom sÀkerhetsomrÄdet sedan mÄnga Är och genom samverkan med Nordic Alarm tar vi nu ytterligare ett viktigt kliv framÄt. För oss Àr detta ytterligare en bekrÀftelse
pÄ vÄr satsning inom det vÀxande och snabbt utvecklande sÀkerhetsomrÄdet, sÀger Rolf Lindström, marknadschef pÄ LEAB.

SmartBox Ă€r ett trĂ„dlöst sĂ€kerhetssystem för handhavande och kontroll av krĂ€vande sĂ€kerhets –och fastighetsapplikationer. Systemet hanterar bl. a inbrottslarm och överfallslarm och fjĂ€rrstyrning av system för ex. vĂ€rme och belysning. Dessutom kan SmartBox mĂ€ta, logga och kontrollera temperaturer i frysar och kyldiskar.

För LEAB innebÀr uppdraget att man kommer att tillverka centralenheten i SmartBox systemet och andra vitala komponenter.
-LEAB Àr redan igÄng med produktionen och resultaten nÀr det gÀller kvalitet har övertrÀffat vÄra förvÀntningar, sÀger Torbjörn Hansson, vice VD och Operativ chef pÄ Nordic Alarm

Nordic Alarms leverantörsval föregicks av en omfattande upphandlings och utvÀrderingsprocess. Ett flertal elektroniktillverkare synades i sömmarna innan man fastnade för LEAB.
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2