Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 23 september 2004

Displayit levererar Medianätverk till hamburgerkedja

Norrländska hamburgerkedjan Max inviger imorgon sin senaste restaurang på Hamngatan 12 i Stockholm. I restaurangen kommer majoriteten av all kommunikation till besökarna ske på digitala displaylösningar från Displayit.
I Max nya restaurang på Hamngatan 12 i Stockholm kommer en väsentlig del av informationen till kunderna att ske via digitala displaylösningar. Displayerna kommer att på sikt kunna ersätta samtliga traditionella affischer.

Displaylösningen består av 46" LCD-displayer. Hjärtat i systemet är mjukvaran Composition som möjliggör sekundsnabb uppdatering både från huvudkontoret i Luleå men även lokalt från restaurangen. Max har även investerat i en 60" s.k. Holo Screen. Tekniken möjliggör känslan av att ett budskap eller bild "svävar" i luften.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-17 15:35 V10.9.3-2