Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 27 september 2004

Flex förvärvar i Brasilien

Flextronics Network Services, förvärvar TSP Telecomunicações e Serviços LTDA i Brasilien.
TSP tillhandahåller underhållstjänster för Telefonicas fasta nät i Sao Paulo, Brasilien. Ca 400 anställda kommer ges möjlighet till fortsatt anställning inom Flextronics Network Services.

Denna affär gör att Flextronics Network Services kommer att ha ca 1 500 anställda i regionen, och blir därmed en av de ledande leverantörerna av service på plats i Latinamerika. Flextronics Network Services kommer nu att kunna erbjuda ett totalerbjudande inom byggnation, installation och
underhåll, såväl åt Telefonica som åt andra kunder i regionen.

”Med sin etablerade ställning och strategi kring nätverkstjänster på plats, kommer Flextronics Network Services att bli den optimala partnern för att säkerställa tjänster av högsta kvalitet åt Telefonica i Sao Paulo, samt i hela regionen”, säger Mauro Vilar Furtado, VD för Tele Redes e Telecomunicaçoes LTDA, det företag som säljer TSP.

“Som en av de ledande spelarna i regionen, nu med mer resurser och en breddad kompetens, kan vi erbjuda Telefonica och andra kunder kompletta på plats-tjänster så att de kan koncentrera sig på sin kärnverksamhet”, säger Ronny Nilsson, VD för Flextronics Network Services.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-17 15:35 V10.9.3-1