Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 06 oktober 2004

Orbit One AB får kreditbetyg AAA

Kontraktstillverkaren Orbit One AB i Ronneby har tilldelats högsta kreditbetyget AAA av det vÀrldsledande kreditvÀrderingsinstitutet D&B.
– Det hĂ€r Ă€r ett bevis pĂ„ styrkan och bĂ€righeten i vĂ„r lĂ„ngsiktiga strategi. VĂ„r kostnadsmedvetenhet och vĂ„r breda kundbas gör att vi kan utvecklas stabilt Ă€ven nu nĂ€r vi gĂ„r igenom en period av stora offensiva satsningar och investeringar i bĂ„de Ronneby och Ryssland, berĂ€ttar Mats Johansson,
ekonomichef och delÀgare i Orbit One.

Enligt D&Bs kreditratingsystem kombineras fakta om bland annat företagets Älder, verksamhet, Àgare och ledning, nuvarande ekonomi, ekonomisk historik och nyckeltal för branschen. All data sammanstÀlls och analyseras för att resultera i ett kreditbetyg pÄ en sexgradig betygsskala, varav AAA Àr det högsta betyget.

– För vĂ„ra kunder Ă€r vĂ„rt höga kreditbetyg en extra trygghet dĂ„ de vet att Orbit One Ă€r en stabil partner för lĂ„ngsiktiga och kostnadseffektiva samarbeten. Betyget AAA ligger betydligt över genomsnittet i branschen och det Ă€r fĂ„ företag som har detta höga betyg, avslutar ekonomichef Mats Johansson.
Annons
Annons
Annons
Annons
LÀs Àven
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1