Mönsterkort | 16 november 2004

Digital Vision intensifierar försäljningen

I samband med VD-skifte väljer Digital Vision AB att intensifiera satsningen inom marknadsföring och försäljning. Därför har styrelsen idag utnämnt Lars Taflin till ny Verkställande direktör och Robert Ekström till ny COO (Chief Operating Officer).
Lars Taflin var tidigare styrelseordförande och är via eget bolag huvudägare i Digital Vision. Vidare har Magnus Norman, styrelseledamot sedan 2001, tillträtt som styrelseordförande.

Robert Ekström anlitas från Streamson vars affärsidé är att fungera som affärsrådgivare och att tillhandahålla interimschefer till företag som befinner sig i en stark kommersialiseringsfas. Robert har en lång bakgrund som ledare inom teknologibranschen med erfarenhet från stora företag som Microsoft, Digital Equipment och AT&T samt från mindre företag som Sendit och Icomera. Han var senast VD för det av Investor och Ericsson samägda Popwire Technology AB, verksamt inom video- och audiokomprimering för media- och telekommarknaden.

– Vi är mycket glada över att kunna knyta Robert till oss då han har stor erfarenhet av företagsutveckling samt marknadsföring och försäljning i högteknologiföretag som verkar i en snabbrörlig marknad, säger Lars Taflin. Roberts huvudsakliga uppgift blir att leda en intensifierad satsning inom marknadsföring och försäljning av våra produkter och samtidigt utveckla företaget som ett tillväxtföretag inom mediateknik och bildbehandling. De nya utnämningarna innebär både kontinuitet och tillgång till nya ideer så att de påbörjade satsningarna kan fortlöpa ännu kraftfullare.

– Digital Vision är ett mycket spännande företag med ett utomordenligt gott rykte och varumärke internationellt säger Robert Ekström. Det kommer utgöra en utmärkt grund för den fortsatta expansionen och jag ser fram emot att tillsammans med våra partners expandera kundbasen rejält.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-2