Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 29 november 2004

Ljust inom telekom

Optimismen i telekombranschen är stor med ökad orderingång under november jämfört med oktober, konstaterar Konjunkturinstitutet i sin novemberbarometer.
Telekomföretagen var optimistiska redan i oktoberbarometern, trots att orderingången sjönk i oktober. Produktionvolymen väntas öka i november. Detta skriver Ny Teknik. Även IDC meddelar om en uppgång inom mobiltelefontillverkningen. Det senaste året har tillverkningen ökat med 24 procent, enligt IDC.

Telia Sonera drar nytta av den starka tillväxten i östra Europa och Ryssland där antalet nya mobilabonnenter växer fort. Nästa revolution inom telekom handlar inte om någon ny teknik utan om enkelhet. Detta säger Anders Igel, VD Telia Sonera. Telia ska göra mobildatatjänsterna mer användbara och få dem att fungera. I dag är detta för krångligt.

Läs mer om uppgången inom telekomindustrin på evertiq europa (på engelska)

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-2