Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 30 november 2004

Nytt affärsområde inom Memstore

Memstore etablerar ett nytt affärsområde med avancerade processorkort och embedded plattformar. Affärsområdets målgrupper är framför allt tyngre industriapplikationer, militär, medicin, fordon och telekom.
Memstore har även tecknat distributionsavtal med tre olika leverantörer inom segmentet. MEN, Connect Tech och Polyrack.

MEN är leverantörer av Single Board Computers. Företaget har kunskap om system för tuffa miljöer, till exemplel inom tågtrafik där man levererar ett antal produkter inom EN50155 standarden. Connect Tech är specialiserade på seriemoduler med hög prestanda och programvara för USB, PCI, PC/104, ISA and CompactPCI bus. Polyrack, är specialist på 19” racksystem och chassin till industriapplikationer.

”Det är en mycket lovande start av vårt nya affärsområde att vi så fort har kontrakterat tre mycket konkurrenskraftiga leverantörer. Vi räknar med en ytterligare komplettering av vårt produktutbud inom den närmaste framtiden.” meddelar Memstores Per-Ivar Eltvik, affärsområdeschef.
”Vi ser det nya affärsområdet som en mycket viktig del i vår målsättning att etablera oss som den ledande kunskapsdistributören av industriella dataplattformar inom Norden. Det nya affärsområdet passar mycket väl tillsammans med vårt övriga sortiment i en marknad som är under positiv tillväxt.”, säger Jörgen Carlsson VD på Memstore.

Memstore är en nischdistributör inom Embedded Technology. Memstore arbetar med Norden och Baltikum som marknad och har kontor i Upplands Väsby och Köpenhamn. Memstore distribuerar sedan tidigare produkter från bl.a. SanDisk, AAEON, 3M, Via Technology och Seiko.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-1