Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 30 november 2004

Ny VD för ElektronikGruppen

Johan Ålander har utsetts till ny VD och koncernchef i ElektronikGruppen. Han tillträder tjänsten den 1 december 2004 och ersätter Johnny Alvarsson som har utsetts till verkställande direktör i Indutrade AB.
Johan Ålander, född 1959, är civilekonom och har lång erfarenhet från underleverantörer till bl a fordons- och telekomindustrin. Johan Ålander kommer närmast från Bröderna Danielson AB där han har varit VD och koncernchef. Dessförinnan var han anställd hos AB Segerström & Svensson, och under perioden 1999 till 2001, medlem av koncernledningen med ansvar för marknad och affärsutveckling.

Styrelsen i ElektronikGruppen är mycket nöjd med att kunna knyta en person som Johan Ålander till koncernen. Han besitter den kompetens inom samtliga affärsområden som erfordras för ElektronikGruppens fortsatta expansion både i Sverige och i de övriga länder där koncernen är verksam.

”Elektronikgruppen är ett spännande bolag med god finansiell ställning och med mycket kompetenta medarbetare. Det ska därför bli mycket stimulerande att utveckla bolaget vidare”, säger tillträdande koncernchef Johan Ålander.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-1