Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 04 januari 2005

Powerbox etablerar sig i Kina

Powerbox har etablerat ett bolag i Kunshan som ligger 48 km nordvÀst om Shanghai i Kina. Bolaget erbjuder initialt inköp, produktion, kundservice och försÀljning men kommer i ett nÀsta steg Àven att kunna svara för lokal produktutveckling.
Kunshanregionen utvecklas och vÀxer snabbt. MÄnga svenska företag etablerar sig i Kina och dÄ speciellt i ShanghaiomrÄdet.

”Genom etablering i Kina kan vi ge vĂ„ra kunder den service de Ă€r vana att fĂ„”, sĂ€ger Per O. Mannerford, CEO i Powerbox International AB, han fortsĂ€tter ”under de 30 Ă„r som vi funnits pĂ„ marknaden har vi lĂ€rt oss att mĂ„nga problem kan undvikas om köpare och sĂ€ljare talar samma sprĂ„k och förstĂ„r varandras kulturer”.

Ytterligare ett skÀl till Powerbox nÀrvaro pÄ den kinesiska marknaden Àr att den utvecklas oerhört snabbt och förvÀntas fortsÀtta vara den mest snabbvÀxande marknaden under de kommande decennierna.

”Den lokala inköps funktion arbetar för hela Powerbox gruppen och bidrar dĂ€rför till att ytterligare stĂ€rka vĂ„r globala konkurrenskraft. Effektivt inköp Ă€r en huvuduppgift men man kommer dessutom att ansvara för logistik och kvalitetskontroll av komponenter och produkter innan leverans till kunder eller till övriga Powerboxkontor runt om i vĂ€rlden” sĂ€ger Per O. Mannerford vidare

Roy Zhang, med lÄng erfarenhet av produktledning, produktutveckling och tillverkning, Àr ansvarig för verksamheten i Kunshan.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2