Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 19 januari 2005

Analog Devices fyller 40

Analog Devices Inc. firar 40 Är sedan grundandet. En av Analog Devices grundare och ordförande, Ray Stata, och dess VD, Jerald G. Fishman, uppmÀrksammar denna milstolpe genom en rad evenemang.
Evenemangen sÀtter fokus pÄ de tusentals anstÀllda som bidrar till företagets framgÄngar och som förstÀrker Analog Devices strÀvan efter att förse dess kunder med högpresterande analoga och digitala signalbehandlingslösningar under de kommande Ärtiondena.

I Massachusetts, den delstat dÀr Analog Devices grundades 1965 av MIT (Massachusetts Institute of Technology)-studenterna Ray Stata och Matthew Lorber, lÀt Massachusetts lagstiftande församling utfÀrda hedersomnÀmnanden i underhusets och senatens namn för företagets tekniska landvinningar och dess bidrag till delstatens ekonomi.

Dessutom kommer resolutioner som fattats av delstaten och kongressen och som erkĂ€nner Analog Devices roll som en av halvledarindustrins pionjĂ€rer, tillika ett av dess mest lĂ„nglivade företag, att presenteras vid en sĂ€rskild ceremoni i Massachusetts den 3 februari. Exempel pĂ„ andra evenemang under Ă„ret Ă€r aktieĂ€garnas Ă„rsmöte den 8 mars, Ă„rsdagen av företagets börsnotering den 12 mars, ADIs internationella teknikkonferens i maj samt det nyinstiftade priset Founder’s Award (Grundarnas pris), som lyfter fram viktiga prestationer av Analog Devices medarbetare.

LÀs mer om detta pÄ evertiq.com (in english)
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1