Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 02 mars 2005

Vaza lanserar automatiskt<br>temperaturövervakning

Vaza Elektronik AB lanserade en ny produkt under Kalix Elektronikbransch 30-årsfirande. Produkten kommer att bli en succé inom livsmedelsbranschen, meddelar företagets VD.
Produkten heter Demeter, och är ett automatiskt temperaturövervakningssystem. Produkten kontrollerar förvaringstemperaturen i livsmedelsbutiker, restauranger och liknande. Produkten vänder sig framför allt till livsmedelsbutiker, livsmedelsgrosister och restaurangkedjor.

I och med en ny EG-förordning som träder i kraft den första januari 2006, kommer den manuella temperaturkontrollen inte längre vara möjlig. Detta eftersom hårdare krav kommer att gälla för temperaturövervakning vid förvaring av livsmedel. Personalkostnader och tid gör att kontrollen inte längre är ekonomsikt hållbar.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-22 20:21 V9.3.2-2