Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 07 mars 2005

Rimaster i joint venture med Polskt bolag

Rimaster AB har genom dotterbolaget i Polen ingått i ett joint venture med tyska Walter Automobiltechnik GmbH i syfte att etablera mekaniktillverkning i Polen.
Walter Automobiltechnik GmbH har utvecklingsavdelning samt produktion i Berlin, som under flera år levererat mekanikdetaljer till framförallt bilindustrin. Företaget utvecklar och producerar bland annat svetsade och färdigbehandlade ramar till BMW motorcyklar.

I syfte att även fortsatt klara av att möta högt ställda krav inom bland annat bilindustrin har Walter Automobiltechnik valt att starta en verksamhet i Polen tillsammans med Rimaster och flyttar därmed delar av verksamheten från Tyskland. Verksamheten förläggs i fastigheter med anslutning till Rimasters produktion i Czaplinek i nordvästra Polan.

Verksamheten kommer inledningsvis att primärt fokusera på manuell och automatiserad svetsning, behandling och montering av mekanikprodukter.

Ägandet i det nybildade bolaget fördelas mellan Rimaster med 15%, Walter Automobiltechnik 80% samt tillträdande VD med 5%.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-22 20:21 V9.3.2-2