Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 08 mars 2005

Linux för Freescale-processorfamilj

MontaVistas Linux kommer att finnas tillgÀngligt för Freescales nyligen presenterade processorfamilj MPC8360E PowerQUICC II Pro. Det betyder att utrustningstillverkare kan utveckla nya system med utökad konnektivitet och produktivitet för slutanvÀndarna.
“NĂ€r marknaden gĂ„r frĂ„n kretskopplade ATM-nĂ€tverk till IP-baserade paketnĂ€t ser mĂ„nga kommunikationsföretag Linux som en av sina plattformar för nĂ€sta systemgeneration,” sĂ€ger Lynelle McKay, chef för Freescales division för nĂ€tverksteknik och kommunikationssystem. “VĂ„rt samarbete med MontaVista Software gör att vi kan möta en vĂ€xande efterfrĂ„gan pĂ„ Linux och erbjuda en tillförlitlig och öppen utvecklingsplattform Ă„t tillverkare av nĂ€tverksutrustning.”

MontaVista Linux Professional Edition (Pro) 3.1 har ett brett stöd för inbyggnadsprocessorer, CPU-moduler och programkomponenter. Den Àr en komplett utvecklingsplattform och operativmiljö för över 30 mÄlprocessorer frÄn Ätta vÀlkÀnda arkitekturer och Àr en av de mest anvÀnda pÄ dagens marknad.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2