Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 11 mars 2005

Neonode lanserar N1m

Svenska Neonode slÀpper en helt ny version av mobilen N1. Den nya, N1m, Àr utrustad med samma sköna och anvÀndarvÀnliga ljusstrÄlestyrda skÀrm och anvÀndargrÀnssnitt som den ursprungliga mobilen, N1. N1m har Àven en rad nya funktioner.
N1m:s inbyggda megapixelkamera gör det möjligt att ta kvalitetsbilder som Äterges pÄ den stora, högupplösta skÀrmen.

N1m Àr en kraftfull musikmobil med en fullfjÀdrad MP3-spelare. N1m har mycket hög ljudkvalitet, hela 1GB minne, redigerbara spellistor och stöd för de vanligaste ljudformaten (MP3, WAV, WMA). N1m Àr ocksÄ en kraftfull mediamobil för film och video. N1m:s mediaspelare stödjer alla de vanligaste videoformaten (MPEG 1, MPEG 4, WMV).

Marcus BÀcklund, VD, kommenterar: - Ett omfattande arbete ligger bakom vÄr nya N1m. Förutom nya funktioner har vi vidareutvecklat grundplattformen. Bland annat har signal och mottagningsstyrka, ljud samt batterikapacitet avsevÀrt förbÀttrats. En rad förbÀttringar av den ljusstrÄlebaserade skÀrmnavigeringen har ocksÄ genomförts i syfte att förenkla produktionsprocessen och ytterligare sÀnka strömförbrukningen.

N1 Àr den första mobilen med Neonodes patenterade ljusstrÄlestyrda optiska skÀrm, zForce, och anvÀndargrÀnssnittet Neno. Genom att bara svepa över eller röra vid skÀrmen med tummen och pÄ sÄ sÀtt bryta ljusstrÄlarna, kommer anvÀndaren pÄ ett enkelt sÀtt Ät alla de funktioner som gör N1 till en kraftfull underhÄllningsmobil. Via Internet Àr det enkelt att löpande och kostnadsfritt ladda ned funktioner och uppdateringar av enheten.

Om Neonode: Neonode grundades 2001 och Àr en svensk utvecklare av mobiltelefoner för en ny generation anvÀndare. Neonode har med stor innovationskraft utvecklat ny teknologi sÄsom anvÀndargrÀnssnittet Neno och den ljusstrÄlestyrda optiska skÀrmen zForce. Mobilen N1 Àr den första enheten att nyttja dessa teknologier.

Neonode Àr baserat i Stockholm och företaget Àgs av grundarna, personalen och styrelsen.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1