Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 18 mars 2005

Ny mjukvara i NeoNode

Genom uppgraderingen till Windows CE 5.0 och introduktionen av Microsoft .NET Compact Framework möjliggörs .NET applikationer pÄ samtliga neonodemobiler. Vem som helst i vÀrlden kan nu utveckla program och applikationer för Neonodes mobiler.
Styrkan i en global tredjepartsutveckling av mobilapplikationer kan inte överskattas. En förutsÀttning Àr dock en öppen plattform och en öppen policy frÄn mobilterminaltillverkarna. För Neonode Àr det viktigt och prioriterat att pÄ bÀsta möjliga sÀtt underlÀtta för en aktiv tredjepartsutveckling, vilket gynnar vÄra mobilanvÀndare.

För att ytterligare ta ett steg i frÀmjandet av tredjepartsutveckling av nya applikationer för Neonode N1- plattformen, har Neonode slÀppt den första mobilen i sitt slag med operativsystemet Windows CE 5.0 och Microsoft .NET Compact Framework.

Redan har över 30 nya applikationer utvecklats och anpassats för Neonode N1-plattformen. Bland annat kan nÀmnas Betaplayer, en videospelare för DIVX; Nester, en Nintendo-emulator och GnuBoy som Àr en Gameboy-emulator.
Genom uppgraderingen till Windows CE 5.0 och introduktionen av Microsoft .NET Compact Framework möjliggörs .NET applikationer pÄ samtliga neonodemobiler.
Neonodes kunder fÄr pÄ sÄ sÀtt tillgÄng till en mycket bred flora av applikationer skrivna av bÄde professionella utvecklare och av icke kommersiella utvecklarcommunityn som finns över hela vÀrlden.

Utöver det grundlÀggande klassbiblioteket i Microsoft .NET Compact Framework som gör utveckling effektiv och enkel, har Neonode tagit fram kompletterande klassbibliotek för att anvÀnda Neonodes patenterade ljusstrÄlebaserade optiska skÀrm, megapixelkamera, nÀtverksuppkopplingar med mera. Fler API:er och verktyg kommer lanseras under 2005.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1