Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 21 mars 2005

KAB går samman med polsk kablagetillverkare

Som ett led i ambitionen att expandera verksamheten har KAB Kabelprefektion i dagarna ingÄtt avtal om ett ömsesidigt delÀgande med den polska kablagetillverkaren LRZ Commerce sp zo.o.
KAB Kabelprefektion har mÄngÄrig erfarenhet av och stort kunnande om tillverkning av kundanpassat kablage, alltifrÄn prototyper till serier inom segmenten Telekom, Vitvaror, Fordon samt Elektronik. I kundbasen Äterfinns alltifrÄn mindre till stora och mycket vÀlkÀnda företag. Verksamheten, som bedrivs i Katrineholm, sysselsÀtter 25 personer och omsÀttningen uppgÄr till drygt 20 mkr.

Som ett led i ambitionen att expandera verksamheten har bolaget i dagarna ingÄtt avtal om ett ömsesidigt delÀgande med den polska kablagetillverkaren LRZ Commerce sp zo.o. LRZ Àr ett relativt nystartat företag som Àr i uppstartsfasen med tillgÄng till mycket kompetent personal med mÄngÄrig erfarenhet av kablagetillverkning. Verksamheten bedrivs i Tczew, 5 mil sydöst om Gdansk, dÀr kostnadslÀget Àr attraktivt jÀmfört med andra delar av Polen.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2