Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 29 mars 2005

Arrow öppnar i Lettland och Litauen

Arrow har öppnat kontor i Lettland och Litauen för att betjÀna de snabbt vÀxande marknaderna i Baltikum. De nya bolagen, Arrow Latvaia och Arrow Lithuania, kommer att införliva de inköpta befintliga representanterna i vartdera landet.
Arrow har haft en god relation till Marco Riga i Lettland och Marco Kaunas i Litauen under tvÄ Är. Som en följd av lÀndernas medlemskap i Europeiska Unionen sedan maj 2004 ökar affÀrsmöjligheterna eftersom utlÀndska företag har etablerat tillverkningsenheter och Arrows ambition Àr att ta del av denna marknadsmöjlighet.

Hanno Septor, Arrow Baltics försĂ€ljningsdirektör kommentera hĂ€ndelsen:” Genom att etablera oss i Lettland och Litauen kan Arrow betjĂ€na de lokala marknaderna. HĂ€r har vĂ„rt samarbete med Marco Riga och Marco Kaunas gjort det möjligt att fĂ„ en betydande marknadsandel hos kontraktstillverkare och OEM-tillverkare pĂ„ marknader som medicin, telekom och tillbehör. Dessa etableringar kompletterar vĂ„r verksamhet i Estland dĂ€r koncentrationen av kontraktstillverkare Ă€r större.”
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1