Annons
Annons
Komponenter | 13 juni 2005

Arrow får utmärkelsen Distributor of the Year av FCI

Kontaktdonsspecialisten FCI har utsett Arrow till Distributor of the Year för norra Europa för andra året i rad.
Utmärkelsen utdelades av FCI:s division CDC (Communications Data and Consumer) och gäller regionerna Storbritannien, Irland, Norden och Baltikum. Utmärkelsen baseras på affärsutvecklingen i jämförelse med distributionsmarknaden i helhet och andra kriterier som kundsupport, design-in, affärsplanering och samarbetsrelationer.

”Utmärkelsen baseras inte bra på affärsutvecklingen, partnerskap, flexibilitet och engagemang,” sade Ronald Velda, FCI CDC:s europeiska distributörschef under presentationen. ”Den återspeglar den fantastiska satsning som gjorts i regionen av de båda företagen för att etablera goda leveransvägar till våra kunder och att marknadsföra FCI:s produkter på marknaden.”

Gitte Iversen, marknadschef för Connectors for Arrow northern Europe tillade: ”Denna utmärkelse visar på Arrows engagemang för PEMCO-teknologier (passive/electromechanical/connector) och vår goda relation med FCI CDC på alla nivåer. Nyckeln till framgång i denna relation är kombinationen av FCI:s produkter och expertis och Arrows starka fokus på logistik och teknisk support och design-in-aktiviteter.”

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1