Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 15 juni 2005

PartnerTech i 3-årsavtal med UGS Tecnomatix

PartnerTech har tecknat ett fortsatt avtal med UGS Tecnomatix, en global leverantör av “product lifecycle management (PLM)”, mjukvara och tjĂ€nster som tĂ€cker anvĂ€ndandet av UGSs digitala produktionslösningar till Ă„r 2008.
PartnerTech har varit en Tecnomatix kund sedan 1998. Avtalet omfattar tjÀnster och underhÄll av Tecnomatix mjukvaruportfölj för elektronikproduktion som inkluderar produktionsplanering och produktion med kvalitetskontroll och spÄrbarhet.

“UGS ger oss den kompletta digitala produktionslösning som vi behöver för att vara framgĂ„ngsrika” sĂ€ger Sören Wilhelmsson, PartnerTechs utvecklingschef. “Tecnomatix lösning hjĂ€lper oss att korta ned inte bara introduktionstiden för nya produkter men ger oss Ă€ven total processkontroll och utmĂ€rkt spĂ„rbarhet ”.

“Vi glĂ€djer oss att kunna fortsĂ€tta att erbjuda PartnerTech vĂ„ra digitala produktionslösningar som Ă€r bland de bĂ€sta som finns pĂ„ marknaden idag,” sĂ€ger Jaron Lotan, Senior Vice President, UGS Produktionslösningar. “Som en av de största legotillverkarna i Sverige inser PartnerTech vikten av att kunna implementera digital produktion i alla sina verksamheter och UGS forsĂ€tter att spela en ledande roll i detta.”

Tecnomatix representeras i Sverige av Scanditron Sverige AB
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-1