Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 17 juni 2005

"Live" produktion på Sthlmsmässan

Stockholmsmässan planerar att anordna en heldag med temat Blyfri elektronikproduktion. Detta eftersom utfallet från senaste EP-mässans live-montering blev så lyckad.
Stockholmsmässan planerar att hålla heldagen den 1 februari 2006 som ett seminarium om blyfri produktion. Man kommer att hålla till i Viktoriahallen där man bygger man upp två parallella monteringslinor. En med lågtempraturlod och en SAC. "Vi kommer att utföra olika typer av omsmältning, både kondensationslödning, samt varmluft. Eventuellt även våglöd", säger Lars Wallin, medarrangör, till evertiq.

Man kommer att köra monteringen varannan timme. I anslutning till tillverkningslinorna finns en scen där Lars Wallin kommer att hålla i diskussioner med och intervjuer på scenen framför publik. Det kommer även att finnas en mindre utställning i anslutning till seminariet. Detta blir något av sista chansen att ta till sig nödvändiga kunskaper om blyfri produktion.

Intresserade leverantörer av utrustning kan kontakta Lars Wallin, 070-212 7439, lowek@telia.com.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1