Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 22 juni 2005

Sectra säljer mammografi till Berlin

Doktor Hans-Dieter Ledwa, som driver en mammografipraktik vid Radiologische Diagnostik am Bortsigturm i Berlin, Tyskland, köper Sectras mammografisystem.
Dr Ledwa är en mycket erfaren mammografiläkare som gör 50-talet undersökningar om dagen. Sectras mammografisystem, Sectra MicroDose Mammography, har den lägsta stråldosen på den internationella marknaden. Nu kan doktor Ledwa erbjuda sina patienter en säker undersökning tack vare den goda bildkvaliteten i kombination med den låga stråldosen.

Sectras digitala mammografisystem är ett system som stödjer hela arbetsflödet från undersökning till dokumenterad diagnos. Högt genomflöde och god ergonomi bidrar till att kvinnorna får en snabb och stressfri undersökning. Hittills har Sectra levererat och installerat mammografilösningar i Sverige, Tyskland, Irland och Storbritannien.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2