Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 22 juni 2005

Transmode nominerat till Guldmusen

Transmode, som i mars gick samman med Lumentis, har som en av tre finalister nominerats till att vinna utmärkelsen Guldmusen i kategorin "årets IT-företag". Den slutliga vinnaren koras på Guldmusgalan som hålls i samband med ICT-week i Stockholm i september.
Priset delas ut till ett framgångsrikt svenskt företag verksamt inom IT-sektorn. Företaget ska under året ha haft en positiv utveckling, genomfört nysatsningar eller på annat sätt ha utmärkt sig. Företaget skall vara svenskägt eller ha sitt huvudkontor i Sverige.

Syftet med Guldmusen är att stimulera svensk produktutveckling och uppmärksamma individer och företag som för informationsteknologin i Sverige framåt. Årets evenemang stöds av IT-Företagen, Exportrådet och SIF. Tävlingen drivs av tidningarna Affärsvärlden och Computer Sweden.

- Guldmusen är den finaste utmärkelsen man kan få inom svensk IT-industri och att bli utvalda som en av tre finalister kategorin årets IT-företag är en stor ära. Vi har alltid fokuserat på teknologi och tjänster i den yttersta framkanten av optisk nätverksteknik. Förhoppningsvis kan vi nå hela vägen och stå överst på prispallen i september, säger Transmodes VD, Isaac Olasoko.

Priset delas i år ut i fyra kategorier: Årets svenska IT-Främjare, Årets svenska IT-Produkt, Årets svenska IT-Person och Årets svenska IT-Företag.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2