Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 22 juni 2005

Transmode nominerat till Guldmusen

Transmode, som i mars gick samman med Lumentis, har som en av tre finalister nominerats till att vinna utmÀrkelsen Guldmusen i kategorin "Ärets IT-företag". Den slutliga vinnaren koras pÄ Guldmusgalan som hÄlls i samband med ICT-week i Stockholm i september.
Priset delas ut till ett framgÄngsrikt svenskt företag verksamt inom IT-sektorn. Företaget ska under Äret ha haft en positiv utveckling, genomfört nysatsningar eller pÄ annat sÀtt ha utmÀrkt sig. Företaget skall vara svenskÀgt eller ha sitt huvudkontor i Sverige.

Syftet med Guldmusen Ă€r att stimulera svensk produktutveckling och uppmĂ€rksamma individer och företag som för informationsteknologin i Sverige framĂ„t. Årets evenemang stöds av IT-Företagen, ExportrĂ„det och SIF. TĂ€vlingen drivs av tidningarna AffĂ€rsvĂ€rlden och Computer Sweden.

- Guldmusen Àr den finaste utmÀrkelsen man kan fÄ inom svensk IT-industri och att bli utvalda som en av tre finalister kategorin Ärets IT-företag Àr en stor Àra. Vi har alltid fokuserat pÄ teknologi och tjÀnster i den yttersta framkanten av optisk nÀtverksteknik. Förhoppningsvis kan vi nÄ hela vÀgen och stÄ överst pÄ prispallen i september, sÀger Transmodes VD, Isaac Olasoko.

Priset delas i Ă„r ut i fyra kategorier: Årets svenska IT-FrĂ€mjare, Årets svenska IT-Produkt, Årets svenska IT-Person och Årets svenska IT-Företag.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-12 18:25 V11.10.11-1