Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 23 juni 2005

Enea preferred supplier åt Ericsson

Enea har tecknat ett tvÄÄrigt ramavtal med Ericsson, dÀr Enea valts till preferred supplier för konsulttjÀnster. Avtalet, som Àr en förlÀngning av tidigare avtal, ger Ericsson fortsatt tillgÄng till Eneas samlade expertis inom bland annat forskning och utveckling.
Enea Àr idag verksamma inom Ericssons utveckling av mobiltelefonplattformar och infrastruktur dÀribland systemutveckling, utveckling av inbyggda system, test och verifiering.

"Enea har under det senaste Äret renodlat verksamheten och ytterligare stÀrkt sÄvÀl produkt- som konsulterbjudandet inom primÀrt telekomsegmentet. Ett fortsatt förtroende frÄn Ericsson Àr en viktig bekrÀftelse pÄ detta", sÀger Johan Wall, Eneas VD och koncernchef.

Under 2004 inleddes arbetet med att skapa ett globalt mjukvarubolag med lokal konsultverksamhet. KÀrnan i Eneas verksamhet Àr numera utveckling och försÀljning av egenutvecklad mjukvara för inbyggda system, i kombination med nÀrliggande konsulttjÀnster, teknisk systemutveckling och i allt större omfattning tredjepartslösningar.

Enea har sedan tidigare ett produktramavtal med Ericsson som omfattar mjukvaran OSE för bÄde systemprodukter och mobiltelefoni.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2