Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 30 juni 2005

3M Touch Systems<br>utvidgar nordisk närvaro

3M Touch Systems har slutit avtal med nya nordiska distributörer för hela MicroTouchT-sortimentet och chassin för pekskärmar.
Rosenmeier IT Distribution och EET Nordic utvaldes för deras exceptionella marknadserfarenhet och engagemang för att leverera exklusiva, högkvalitativa IT-produkter till kunder i Danmark, Sverige och Norge.

Distributionsöverenskommelserna underlättar ökning av marknadsandelen och ökar medvetenheten om 3M Touch Systems varumärke i den nordiska regionen. De kommer också att möjliggöra enkel, lokal åtkomst av pekskärmar från 3M när programmöjligheterna fortsätter att växa inom hotell- och fritidssektorn, detaljhandel, kiosk och självbetjäning för biljettmarknaderna.

I enlighet med överenskommelserna tillhandhåller Rosenmeier och EET IT-kanalen i Danmark, Sverige och Norge med 3M:s fullständiga sortiment av MicroTouch M150- och M170 LCD-desktopskärmar, CRT-desktop tillsammans med LCD- och CRT-chassiprodukter. Rosenmeier fokuserar strikt på den danska marknaden.Båda distributörerna kommer att stödjas av det lokala 3M Touch Systems-kontoret i Köpenhamn.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-20 15:35 V10.9.6-2