Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 11 juli 2005

Agilent's chipverksamhet på väg att säljas

Private equity-bolagen Kohlberg Kravis Roberts tillsammans med Silver Lake Partners pekas av Wall Street Journal som den ledande budgivaren i auktionen av Agilent Technologies halvledarverksamhet.
Agilents chipverksamhet är till salu sedan cirka en månad. Auktionen förvändas inbringa cirka 2,5 miljarder US Dollar. Andra intressenter är två andra private equity- grupperingar, Bain Capital tillsammans med Warburg Pincus och Texas Pacific tillsammans med CVC Parters och Francisco Partners.

Warburg Pincus håller på att skapa en fond med upp till 8 miljarder US Dollar och Kohlberg Kravis Roberts håller på att skapa en Europafond på över 5 miljarder US Dollar. Tillsammans med sin USA-fond har Kohlberg Kravis Roberts totalt 11 miljarder US Dollar att investera för.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2