Mönsterkort | 21 juli 2005

Ny marketing manager till HP

Hewlett Packard är i en effektiviseringsaktion på väg att säga upp ca 14500 anställda. I samband med detta anställer man en ny marketing manager.
Den nya marknadschefen som kommer att ansvara för hela den globala marknadföringen blir Cathy Lyons. Cathy Lyons har arbetat inom HP-organisationen i 26 år. IDG berättar idag att HPs uppsägningar kommer att omfatta ca 14500 personer. De flesta drabbade hittar vi i USA men också Europa kan komma att drabbas.

HP vill bli effektivare och 1.9 miljarder dollar skall sparas. - Efter en noggrann granskning av affärerna har vi formulerat en plan som gör att HP ska komma att leverera till sin fulla potential, säger HPs vd Mark Hurd i ett uttalande. - Det är ännu för tidigt att säga hur detta kommer att påverka oss i Sverige, säger Jonas Wetterdal på HP i Sverige.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-1