Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 04 augusti 2005

Ekatech hotar med flytt

I ett brev till Gislaveds kommun hotar Ekatech Automation AB i Broaryd att flytta sin verksamhet till Hylte kommun om de inte fÄr tillgÄng till bredbandsuppkoppling.
Ekatechs vd Rolf Oscarsson, skriver i brevet att deras verksamhet krÀver snabbare uppkoppling mot internet. Företaget har sedan 1999 försökt hitta en lösning utan att lyckas.

Enligt Gislaveds kommun ska hela bredbandsutbyggnaden vara fÀrdig i december i Är. Om sÄ inte sker hotar Ekatech att flytta till Hylte kommun. Detta meddelar Sveriges Radio Jönköping.

Ekatech Automation AB Àr ett konsult-, entreprenad- och serviceföretag med inriktning pÄ industriell automation och reglerteknik. Uppdragen varierar frÄn en total entreprenad av automatikutrustning eller processreglering, inkluderande konstruktion, dokumentation, programmering, skÄptillverkning, installation, drifttagning etc., till endast projekteringsunderlag och drifttagning efter kundens önskemÄl. Programmeringen utförs i de vanligast förekommande styrsystemen som Mitsubishi, Siemens, etc. Ekatech har erfarenhet av frekvensomformardrifter för sÄvÀl kontinuerliga processer som sekvensstyrd automation och hanterar de flesta givarna och komponenterna pÄ marknaden, digitala sÄvÀl som analoga. Konstruktionsunderlag och dokumentation utförs i AutoCAD Elprocad.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2