Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 22 augusti 2005

Ulf Gladh till Lagercrantz

Lagercrantz Group AB har rekryterat Ulf Gladh till ledningsgruppen. Ulf Gladh som Àr 44 Är kommer nÀrmast frÄn Eurodis Nordic, dÀr han var VD och ansvarig för den nordiska verksamheten.
Per Ikov, VD och koncernchef för Lagercrantz Group kommenterar: "Lagercrantz elektronikverksamhet befinner sig i en omstöpningsprocess som ska öka lönsamheten och ge lÄngsiktig tillvÀxt. Ulf Gladh kommer med sin lÄnga erfarenhet inom elektronikindustrin att vara ett vÀrdefullt tillskott i detta arbete."

Lagercratz elektronikverksamhet, Division Electronics, Àr en nischdistributör av specialkomponenter och system inom elektronik och kommunikationsomrÄdet. FörsÀljningen bygger pÄ skrÀddarsydda lösningar genom sÄ kallad in-design av komponenter till kundens produkt. Divisionen har Àven egen utveckling och produktion av dator- och monitorlösningar för industriellt bruk.

Under namnet ACTE Àr Electronics en av Nordens ledande aktörer. Förutom i Sverige, Danmark, Norge och Finland finns verksamhet i Polen, Schweiz, Storbritannien, Tyskland samt i Hongkong.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1