Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 07 oktober 2005

Sony Ericsson släpper stiltelefon

Design och smarta funktioner är i fokus när Sony Ericsson lanserar sin moderiktiga telefon Z520i. Till den vikbara telefonen finns utbytbara skal i fem färger och ljuseffekter för meddelanden och inkommande samtal. Tack vare quadband-teknik kan telefonen användas oavsett var i världen användaren befinner sig.
- Vi ville skapa en telefon för den unga och modemedvetna generationen. En telefon som inte liknar någon annan och som kombinerar design, mode och det senaste inom teknik, säger Ola Lilja-Molén, Marknadschef på Sony Ericsson.

Z520i levereras med det Sex and the City-influerade spelet "New York Nights", där användaren skapar en karaktär som kryssar runt i Manhattans pulserande nattliv. Den som lyckas bli en del av New Yorks jetset vinner.

Z520i, som i standardutförande kommer i vitt eller silver, är framtagen för att vara personlig och underhållande, men samtidigt enkel att använda tack vare utmärkt teknik. VGA-kameran är utrustad med 4x digitalzoom. Videosekvenser kan enkelt skickas via MMS och tack vare mediespelaren blir Z520i perfekt för de senaste 3D-spelen och animationerna. Telefonen stöder videoformaten MP4 och 3GP samt ljudformaten MP3, AMR, WAV och AAC så att musikstycken kan användas som ringsignal. Låtar, videos och spel pausas automatiskt vid inkommande samtal. Med PlayNowTM-funktionen blir det även enkelt att köpa bilder, animationer, videosekvenser och ringsignaler som man också kan förhandsgranska innan de köps.

Med en 1,8 tums TFT-skärm med 65 000 färger blir bilden högupplöst och kristallklar. Telefonen är även utrustad med en mindre skärm på ovansidan. Z520i kan även synkroniceras med datorn (PC) via en USB-kabel.

Som det perfekta tillbehöret finns det trådlösa headsetet HBH-610, utrustat med utbytbara skal i tre färger. Ett stereoheadset medföljer Z520i som standardutrustning.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-2