Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 07 november 2005

Pointsec blir medlem i Smart Card Alliance

Pointsec ansluter sig till smartcard-branschens samarbetsorganisation – med syftet att erbjuda bĂ€ttre sĂ€kerhet till mobila IT-anvĂ€ndare.
Protect Datas dotterbolag Pointsec har gÄtt med i Smart Card Alliance, en ideell bransch-sammanslutning med företag och organisationer som samarbetar för att frÀmja utveckling och anvÀndning av smartcard-teknologi.

Som medlem i Smart Card Alliance kommer Pointsec att medverka i organisationens arbete med utbildningsprogram, konferenser, branschrÄd och marknadsundersökningar. Pointsec ansluter sig till de mer Àn 140 övriga medlemmarna i Smart Card Alliance, vilka representerar ledande företag inom branscher som bank- och finans, IT, telekom, vÄrd och detaljhandel, liksom myndigheter. Medlemsorganisationerna samarbetar genom ett öppet utbyte av idéer för att gemensamt behandla de utmaningar och möjligheter som smartcard-branschen stÄr inför.

– Smart Card Alliance driver utvecklingen av en ny generation standardiserade produkter och lösningar som bygger pĂ„ smartcard-teknologi. Pointsec bedömer att detta arbete har största vikt för att skapa stark sĂ€kerhet kring anvĂ€ndarna av mobila IT-lösningar och vi ser det som en förmĂ„n att kunna samarbeta med andra ledande aktörer i branschen som delar denna vision, sĂ€ger Peter Larsson, VD för Pointsec.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-2