Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 25 november 2005

Wavebreaker fyller Flextronics med jobb

Utvecklingsföretaget Wavebreaker, som tidigare i Är köptes upp av Flextronics, har idag fÄtt som uppgift att fylla Flextronics fabriker med nya jobb istÀllet för att i huvudsak tjÀna pengar pÄ sjÀlva utvecklingen.
Flextronics uppköp av Wavebreaker syftade pÄ att öka spetskompetensen inom radioutveckling av 3G, WLAN och Wimax-system. För att fÄ produktionen mÄste man ocksÄ kunna tillföra kunderna ett tillÀggsvÀrde, design av komplicerade system inom radioutveckling. Det Àr dÀr Wavebreakers kompetens kommer in.

Wavebreaker Àr mycket nöjda med Flextronics satsning pÄ att kunna erbjuda sina kunder hela bredden av tjÀnster inom trÄdlös kommunikation. Genom Wavebreakers kompetens inom radiokonstruktion och radiosystem Àr man övertygade om att Wavebraker kommer att ha en viktig roll i denna satsning.

Wavebrakers uppgift idag inom Flextronics Àr, förenklat uttryckt, att fylla fabrikerna med nya jobb och egentligen inte i huvudsak att tjÀna pengar pÄ sjÀlva utvecklingen.

Wavebreaker finns idag fortfarande kvar som bolag men med en ny styrelse. Namnet kommer inte att leva kvar externt dÄ Wavebreakers ProNova-del har bytt namn till Flextronics Design Sweden.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-1